Over ons

Over “Stichting de Bloedkuul”

Op 15 november 2012, niet geheel toevallig de verjaardag van het in 1900 opgerichte N.E.C., werd in het Goffertstadion te Nijmegen de Stichting ‘de Bloedkuul’ opgericht.

De Stichting ‘de Bloedkuul’, ter Promotie en Behoud van het Culturele Erfgoed van N.E.C. is een onafhankelijke stichting, welke ten doel heeft: het promoten en behouden van het culturele erfgoed van de Nijmeegse voetbalclub Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.).

De stichting tracht haar doel onder meer te bereiken door het verzamelen en (digitaal) tentoonstellen van alle (historische) zaken en artikelen die direct of indirect verband houden met de voetbalclub N.E.C. en haar geschiedenis, het bijeenhouden en beheren van bestaande verzamelingen, het inzetten voor behoud van zaken die voor het culturele erfgoed van N.E.C. van belang zijn en het verzorgen van lezingen en presentaties welke verband houden met het culturele erfgoed van de voetbalclub N.E.C.

Op deze website zal op termijn meer informatie beschikbaar komen over de concrete plannen van de stichting. Mocht er voor nu behoefte aan contact zijn dan kan dat via een mailtje naar: info@bloedkuul.nl